Monday, July 9, 2012

1st update in 2012!!




 
 
hye, blog! hye peeps~ rindu saye tak??  cakap rindu cepat!!
hahaha! ntah pape la kan~ 
btw, ni post yg pertama selepas post terakhir iaitu pada bulan Disember 2011.
pergh!! lama gila an? sekarang kan dah masuk bulan Julai 2012~ 
means, dah lama sangat sangat aku tak update blog nih.. rindunyeelaa kat blog ni :')

ape khabar ye blog? baik2 je an? saye dengar dah bermacam2 upgrade yg awak ada sekarang? ooo~ sampai hati awak ye tak gitau saye pun.. atleast gitau la sikit via email or text saye ke.. sampai hati awak~ :'(
hehehe! dah2 merapu! adoii~ bila lama xupdate jadi cemni la.. 
lama xupdate bukan sebab apa,. sebabnya busy semedang~ tapi nak kata busy tu xsangatla.
juz nak karang ayat untuk nak post something tu jela perlukan masa yg lama.
saye sekarang ni plak budak SPM~ mana le nak sempat karang2 ayat untuk post kat blog ni~ lain la kalau kena karang ayat untuk esei BM n BI yg 250 patah perkataan dan keatas tu~ berbaloi la jugak kan?
dapat jugak la markah.. kalau post ni dapat ke markah? tak an?
tapi atleast, kalau post ni pun xrugi jugak~ sebabnya, kita dapat release tension dengan merapu bersama blog ni.. kat sini boleh cerita je apa2 yg kita nak. tak da sapa boley larang~ kalau ada, dia boley pejam mata n boleh terus berambus je dari sini~ bukan nak halau just nak suruh get outta here!! hehehe. joking only^^
no hard feeling okey? cuma nak pesan, sebelum dosa bertambah~ xpaham? alaa~ buat2 paham jela ek? xpun, abaikan~ hewhew :P

nak tau punca saya post kali ni? 1st time plak tu! puncanya adalah, sebab,,,,, sebab saya memang nak post la.. sebab apa lagi -__-' muehehe. eh, tak. ada lagi sebabnya.. sebabnya lagi, ada orang yg mendorong saya untuk update^^ sape?? alaa, xpayahla tau~ nanti2 saya rajin saya gitau k? KALAU RAJIN~ xD
sebab ketiga, kebetulan malam ni saya online~ n ayah saya pulak xda.. so maknanya GREENLIGHT la untuk saya!! hehe. kalau dia ada, jangan harap la saya boley menghadap laptop malam ni.. bukan takat menghadap, jeling pun jangan harap boleh! :'( ish2, sedih an? biasela budak SPM memang dah tersurat nasib dia memang macam ni, nak buat macam mana lahi~ hmmm :'(

takpe, sabar jela dalam masa berapa bulan je lagi ni~ habis je SPM, sehari saya post 10!! nah, tudiaa.. larat nak karang ayat.. haha. takla sampai 10~ over dos dah tu~ paling banyak dalam 3 tu okey la ;)
banyak2 nanti orang pulak menyampah nak baca :( dah la blog ni ramai stalker berbanding follower.. aduh, sedih dan sadisnya dengar~ emm, takpa2.. apa gunanya blog ni di buat public an kalau xdak readers? walaupun lebih kepada stalker sebenarnya-.- takpe, saya redha n pasrah jela xD
 
emm, aaaa.. errr... saye dah kekeringan idea n kesuntukan waktu la anda~ nanti saye post lagi k? tunggu tau?? hehe. thengkiuuuuu <3
 
k tengsssbye ;) assalamualaikum~^^