Saturday, April 6, 2013

 
 
 
hyeeeeeeeeeeeeeeeee semuaaaaaaaaaaaaaa! *bajet macam ramai pembaca buleh -.-* alaaa tak kisah pun. janji dah ada peminat setia yg rajin baca ni sudah mencukupi :D
 
Disini, saya, Nur' Aina Akmal Binti Azhar, ingin mengucapkan.... <--(macam nak umum raya la pulak xD) okey2, sambung balik..--> ingin mengucapkan, Selamat Hari Lahir kepada hampa yg bernama, Mohamad Nazmi Syah Bin Mohd Najib yg ke 19~ ^_^ Actually birthday dia 5 April. Alaa lambat post entri je. Wish awal2 lagi dah. 5 tempat kot kalau nak tau! *bangga la kononnya* okay forget it :P sambung balik.. Semoga Panjang Umur & Sihat Selalu eh? Semoga Sentiasa Bahagia dalam Hidup disamping KELUARGA & ORANG TERSAYANG kay? Semoga Apa Jua yg dilakukan sentiasa mendapat keberkatanNYA...Aminn :') tak lambat lagi pulak befday Azureen.. 
sayanggggggggggggggggggggggggggg hampa ketat-ketat! <3
 
suka sangat pic ni.. serious comey! xD sory yea encik! :P

entri ni khas untuk encik yg di atas ni ja. saja merajinkan diri menulis jugak entri ni. lepas ni turn azureen pulak, insyaAllah. yg dapat ni just my besties okay. untung tau uols dapat kawan macam I. teheee! perasantan xD

Okey thats all. Thankyou for reading! muahhh! :D Assalamualaikum..

with love by,
Miss Anne :*